Followers

nuffnang

VCO ~ supplement untuk kulit dan dalaman (sticker entry)

VCO ~ supplement untuk kulit dan dalaman (sticker entry)
VCO ~ adalah supplement dari minyak Kelapa Dara yang dikapsulkan. mempunyai banyak kebaikkan terutama untuk kulit, dalaman, rambut dan macam-macam lagi.. (boleh dimakan oleh lelaki , perempuan dan jg ibu-ibu mengandung) berminat untuk tau secara detail sila klik pada gambar untuk ke link dibawah atau email ke kaftanbatik@yahoo.com .... Hanya RM39.90 sebotol, stok untuk sebulan.. ^_^

Tuesday, March 24, 2009

Sakit tapak kaki ku..

Dah 3,4 hari MA asyik rasa sakit kat tapak kaki ni. Bila nak pijak lantai rs menyucuk2. Kata orang klu sakit tapak kaki biasanya ada kena-mengena dengan peranakan serta buah pinggang kita. Betul ke?

Disebabkan payah nak p berurut, MA plan nak beli foot massager Cosway ni je. harganya dalam RM135.00 kot. Tapi tak tau la berkesan ke tak. Nak beli jenama lagi satu (lupa nama dia) tu mahal plak, ribu-ribu tu. Tak mampu den rasanya.

Ada cadangan tak camner nak hilangkan sakit kat tapak kaki ku ni kawan2? Sila kasi pendapat yea... TQ :-)

3 comments:

KV said...

kv mmg sakit tapak kaki belah kiri yg mana peranakan kv belah tu lah yg bermasalah. Kv guna pemijak kaki yg ada bijik2 tu, ofismate punya. Tekan2 dan gelek2. Ok sikit rasa. Rasanya masalah urat kut.
Kv try guna mesin kaki yg budak buat promosi kt pjbt ni. Jadi gatal2 lak. Budak tu ckp, ikut hormon msg2. Tak tau ler.

my little family said...

tu la...camno ekk?pmpn ni mcm2 mslah kan? bak kata ANis.."Cian Mama"

zeqzeq said...

salam pertama kali masuk..
ehemm MAMA ni mesti cun lawa menarik..
tapi jika mama jadi TOKEY mesti laku huhuu..sebab ramai yg minat nanti.
pssttt mama suka kena PUJI tak?