Followers

nuffnang

VCO ~ supplement untuk kulit dan dalaman (sticker entry)

VCO ~ supplement untuk kulit dan dalaman (sticker entry)
VCO ~ adalah supplement dari minyak Kelapa Dara yang dikapsulkan. mempunyai banyak kebaikkan terutama untuk kulit, dalaman, rambut dan macam-macam lagi.. (boleh dimakan oleh lelaki , perempuan dan jg ibu-ibu mengandung) berminat untuk tau secara detail sila klik pada gambar untuk ke link dibawah atau email ke kaftanbatik@yahoo.com .... Hanya RM39.90 sebotol, stok untuk sebulan.. ^_^

Wednesday, March 14, 2012

cara-cara nak pakai shawl ala Diana Amir dan Dian Pelangi

Assalamualaikum gals,

arini teringin pulak nak share bab kecantikkan .
tapi bukan make up, cuma kali ni nak share cara nak pakai selendang @ tudung trend terkini.

bila free, mama selalu google video tentang cara-cara memakai tudung /selendang etc.
pastu balik rumah try la pulak.
cuma segan nk try kat luar..kiki
tp rsnya kali ni mcm nk try kot sebab selendang banyak kat umah cuma beli tp xpernah try..kiki


ni video yang mama jumpa tentang cara 2 nk pakai shawl ala Diana Amir..


ni pula cara Dian Pelangi, dia hanya guna tudung bawal ja.. simple tp cantek.
mama pulak mmg ada banyak koleksi tudung bawal ni yang dah tak guna sebab malas nk iron..kekeke
jom kita usha tengok ya..


simple tp cantek kan? 
apa lagi..jom kita pakat try...kekeke

3 comments:

MeEra said...

Hai.nice to found your blog.trma ksh bg mklumat tntng cara pakai selendang.if u don't mind please visit my blog http://epymimixoxo.blogspot.com and i will glad if u be my follower.tq. :D

Puteri Soffiea said...

Canteklah... Saya suka...

Target Bulan said...

Anda ingin menjana pendapatan sampingan dengan hanya duduk di rumah sambil beronline???saya ada 3 web replika untuk anda. .baca dan faham betul2. .jika berminat. .Maklumat
lanjut sila klik link dibawah
http://www.rezekiklik.com/?a=1989
@
http://www.rm20segera.com/?r=ariefsam
@
http://nmgnetwork.com/ariefsam