Followers

nuffnang

VCO ~ supplement untuk kulit dan dalaman (sticker entry)

VCO ~ supplement untuk kulit dan dalaman (sticker entry)
VCO ~ adalah supplement dari minyak Kelapa Dara yang dikapsulkan. mempunyai banyak kebaikkan terutama untuk kulit, dalaman, rambut dan macam-macam lagi.. (boleh dimakan oleh lelaki , perempuan dan jg ibu-ibu mengandung) berminat untuk tau secara detail sila klik pada gambar untuk ke link dibawah atau email ke kaftanbatik@yahoo.com .... Hanya RM39.90 sebotol, stok untuk sebulan.. ^_^

Sunday, November 25, 2012

keja tangan kakak


nampaknya kakak ni mmg beria-ria nak adik perempuan kot.
suka-suka ja dia hiaskan kepala adik dia dgn mcm2 aksesori dan tudung dia.. 
hahaha

si adik pun tahan je la...kkikii

cantik dak saye? hoho

 make over oleh si kakak

 
semalam, dia buatkan sayap superman kat adik..adei la..

si adik pun kena jugak...

 kali ni dia pakaikan cekak rambut pink plak.


ni la org yang bertanggungjawab tu.. :-)

LOVE  U ALL..
MUAHSssss



1 comment:

Tannhayy said...

tumpang promo blog ya admin..follow saya sekali,please..

http://tannhayy.blogspot.com/