Followers

nuffnang

Wednesday, January 23, 2008

Satu Cerita...

Semalam gara-gara takut tak jaga jika Anis menangis..mama tak makan ubat yang doktor bagi.Bukan apa, mama takut bila dah makan ubat tu bt mama xlarat bangun nanti..mamai..tau-tau je la..mama sensitif skit klu ubat2 yang boleh cepat mengantuk ni..hehe...

tak silap mama, semalam 5 kali jgk mama bangun..bt susu dan alih anis yang makin buas tidur.. (kdg2 kat hujung kaki, kdg2 atas kepala) Akibatnya bangun pagi tadi..badan mama merah2 lagi..dan gatai2 balik..5.30 am mama terpaksa telan ubat tu..adoii..bila nak baik ye..

sekarang mama cuak dgn bdk2 kilang yang sewa dekat rumah kita ni..bukan apa, dah start lepak ngn boyfriend depan rumah sampai pukul 1-2 am. klu setakat nak borak2 je mama xkisah sgt..ni yang bt mama hangat hati ni..bdk2 jantan ni suka bt bising ngan motor dia..
hai..xkan nak mama bt mcm kes 3 tahun lepas kot ?

3 tahun lepas..mama ingat lagi..gara2 tak tahan( ms tu tgh mgandungkan Anis) klu tak silap mama kul 12.30 am..bdk2 gila ni dok willie n main motor kat depan ni..bukan sekali dua je..dah byk kali. masalahnya depa ni tak faham ke..tu kawasan taman yang ramai family +bdk2 kecil dok tdr? geram punya pasai..time tu jgk mama turun jumpa depa. senyum2 xde dah..soriii.
tak pasai2 bdk2 tu kena marah ngan mama...kena ceramah free lagi mlm tu..esoknya...mm..depa tak berani lagi bt bising mlm2... alhamdulillah..amannnnnnn

p/s: kdg2 kita ni kena bertimbang rasa..jgn dok ikut darah muda saja..berfikir la dulu seblm berbuat sesuatu...

No comments: