Followers

nuffnang

Wednesday, February 13, 2008

Pulau Wan Man - Part 11

lagi gambar-gambar kami sefamily semasa melawat Pulau Wan Man di Terengganu.


Anis ngn mak su

actually replika ni masih banyak yang belum siap sepenuhnya. Ada juga lagi yang belum di bina seperti Masjid Nabawi dan Masjidil Haram.
  • Masa kami di sana, kerja-kerja mengecat dan membina sedang giat dijalankan so kena hati-hati la sambil snap gambar tu ..takut2 tertumpah cat pulak nanti..hehe..
  • terdapat jugak kawasan permainan yang dibina untuk kanak-kanak bermain . Seperti yang terdapat di taman tema Genting tu..tp yang menariknya, saiznya juga dikecilkan.( sori gambar xdapat nak ambik sebab kamera dah buat hal time tu..)
  • yang ni patut dipuji..terdapat banyak toilet di tempat ni...memandangkan kawasannya pun luaskan...bt masa ni tiada bayaran dikenakan..(tp tak tau la nanti) Ianya juga dijaga dan sentiasa bersih.
  • terdapat 1 dewan..yg ni xpasti nama apa sebab panas sgt so kami semua pakat2 masuk je. Di dalam dewan ni ada terdapat maklumat berkenaan dengan sains yang di hasilkan oleh ahli ilmuan Islam dan juga tentang program Angkasawan kita...Ada juga survernir yang dijual seperti t'shirt, clips tie, sticker kereta. mama beli clips je.
**ehsan dari kamera Pak long @ Abang Madi..Thanks yea..

No comments: