Followers

nuffnang

Wednesday, March 4, 2009

Che Na dah selamat bersalin baby girl



Alhamdulillah..syukur kepada Allah..
Semalam Che Na dah selamat bersalin seorang baby girl. Che Na ni akak MA yg no 3. Ni adalah anak kedua Che Na. Anak pertama dulu Syafik (pic sebelah ni) sebaya ngan ANis. Bezanya sebulan lebih je. Syafik lahir bulan 7, ANis lak bulan 8. Pastu Alif bulan 11 (anak Abe Li, abg MA)
Detail pasai baby girl Che NA ni xdapat lagi MA bgtau sbb belum dpt info lagi dari ibu dia. Maybe ibu dia tgh tdr lagi kot sbb dia bt operation. Sepatutnya arini due date dia tp semalam katanya Che Na dah mula sakit2 . Wah.. cantik tu tarikh di
3.3.2009. Senang nak ingat.




Ni plak picture2 Anis, Syafik dan Alif masa umur beberapa bulan. Dalam ramai2...rambut Anis paling lawooo .. kerinting..kakakaka...

Geram tul tgk rambut dia time nih..hikhik.. Syafik lak cubby tol pipi dia, keja kami klu jumpa dok main pipi dia la.."toing..toing" grrrr... hehehe

Alif plak paling cool.. relax je.. tp sekarang dengar kata, dah kuat merajuk ekk? hahaha...( ikut sapo lah ni? hik..hik..)

InsyaAllah, Jumaat ni kami akan ke KL utk tgk baby gal Che Na ni. Nanti leh la MA upload pic dia lak.

P/s: che Na dah celen MA la..ni x boleh jadik nih.. muahahaha... :-p

11 comments:

CikMin said...

tahniah kt che na ye...MA anis bila lak ni..skg ni tgh musim2 tau...

my little family said...

CikMin: hahaha...tu la, musim 2 dia la ni.. :-) CikMin lak?

Lee D'Langkawi said...

Bersalin doh? Tahniah C. Na. Nok bui adioh gapo eh. Coklat Ferrero Roche buleh ko.. Gi KL ngan keto sapo, keto Teh ko? Nanti kirim sale deh.

KV said...

tahniah che NA. MA bila nak tambah ni? HIk hik

my little family said...

Abe: bresali semale. 3.2kg, putih dan cubby. xtau muko sapo bak kato Cuda..hahaha..G nge MYVi la... Ferrero gak Ibu dio la make..kui3

KV: kita tungguuuuuuuuuuuuu..hahahaha

Rusilawati said...

teh kato mace muko dio.... hahaha...

my little family said...

Che Sue: teh koya sokmo...hahahaha

kirana said...

tahniah ..bertambah anak buah
nombor cantik tu..030309 ..
booking plat kete 339 ..3309 ish saye lak dok pikir nombor!

Lee D'Langkawi said...

tokke naik MYVi, naik VIVA ite tu la.

Lee D'Langkawi said...

Aliff loning buke kuat ngajuk je, tapi kecek banyok.Pok pek pok pek tok berenti. Kalu sebelum tidur mesti dio ghoyat gini :-

Kucingg ... Miau, miau
Kambinggg .... Nbek, Nbek
Rimauuu... Aum, Aum
Kudaa... Eekkk
Alifff.... pok pek pok pek pok pek

Barula buleh tidur.. Tu tando dio nok tidur lah tuu. ..

my little family said...

Abe: hahaha..ado clue br leh tdr? Anis plok klu nik tdr bunyi ginni: "Nok titoq nge che sue nah." hahaha..

Ana: adoi..booking no plak dah..hehe