Followers

nuffnang

Monday, March 2, 2009

Hari ni..

Ari ni xde apa nak bt. sebenarnya bukan xde apa( keja tu berlambak ponnn) cuma xde mood nk buat keja. Dok melangut dan bc majalah je sambil2 blog hopping.
Ralit dok baca n3 member2 nih. Ada citer yg hepi2, yg sebaliknya pun ada. Ada plak yg dah lama xupdate blog gara2 sibuk ngn keja. (ku memahami tu. :-p )

Antara citer2 hepi yg nk share dengan geng (ceh, mcm Upin Ipin plak) ttg Sis Reena yang dah peknen 7 weeks, Ana yg sibuk dok layan keletah baby baru dia, KV ngn celoteh2 dia dan Intan yg dok bz sekarang ngn keja baru dia..(pssttt..lepas ni member kita pakai kheta baru la..hikhik..)

Ada jugak citer2 tak hepi dari geng2 kita. Mcm2 masalah peribadi yg menimpa dan ada jugak yg jadi mangsa cyber ni.. (MA harap u all tabah n kuat semangat yea..)

nak celoteh apa lagi yea.. mmm...teringin nk ambik cuti lama sket balik dok rehat kat kg.. Last dapat cuti panjang dulu ms dalam pantang ~ bersalin kat Anis. Nampaknya kn bt mcm tu lg la klu nak cuti panjang kot. hikhik..

ok, dah lapar plak..nak p lunch sat (tomyam + cencaru bakaq)

5 comments:

kirana said...

MA,gitu la kekdahnya kalo nk cuti panjang..apa lagik..proses la adik anis tu...cian dia tak da kawan

my little family said...

kirana: hikhik....proses jgn x proses.. :-p

Suzi said...

betul tu MA...aku ni dah 4 dah...cepatlah kejar aku hihihi...
kesian anis takde kawan nak main kat rumah...

QiStinA's said...

salam MA... cepat usahakan..nanti leh dapat cuti panjang..he..he

my little family said...

Suzi + Qistina : peh....sahabat2 ku tgh bagi semangat nih..hehehe.. TQ2.. kn pulun la yea dak? hahahaha

Suzi klu nk kejar kau, aku kn kasi kembar la..hehe..

cuti..cuti... :-p