Followers

nuffnang

Thursday, March 12, 2009

jalan-jalan ke KL ~ march

Sebab kami p KL cuma sebijik kheta je (nk kes nak save duit minyak & tol la ni.. :-)) so aktiviti tu agak terhad la. Ari pertama tu kami dah sampai dlm kul 2pm, so terus ke Hospital Pantai tgk baby. Dekat 4.30pm baru kami ke umah akak di Puchong. Sampai sana Tok Mek dah tunggu untuk makan nasi..ish..lapar nih. (MA xsempat nk snap lauk pauk yg sedap tu sbb lapar la..)
pastu kami rehat2 jek.. sbb dah petang ponnn..

Sabtu, bekpas makan nasi lomak (berlomak lagi la badanku nih)
pastu dekat tghari baru kuar ke IKEA. Hubby nak survey barang2 untuk keperluan umah kami nanti. Lagi pun masa ni kan SALES kat sana?Ramai nyer orang kat IKEA. pusing2 dalam tu sampai nak pitam MA dibuatnya. Bukan apa, sebab MA ni x boleh tgk lampu banyak2 nih. Silau. dah la ada tempat2 yg suram, gelap, malap n cerah (mcm disco lak) hikhik lepas ambik benda2 yg perlu (yg kira boleh muat kheta la..klu ikut ati ada benda2 besar yg nak ambik tp takut nanti che Sue suh balik naik bas jek nanti. hahaha)
troli yg mengangkut barang2ku.. sket je ponnn...
PAstu apa lagi..hahahaha.. Ku singgah ke MAMANyONYA kat Ikano. Kan MA pernah list down benda2 yg MA mengidam aritu kan? Masa on d way ke Kl tu MA dah merasa Ikan Patin masak Tempoyak tp xbest ponn.. so ni merasa lagi ASAM LAKSA... mmg BESTTTTT la..
Ni dia, Asam Laksa ku...hikhik..
Ha....tgk..tgk..tgk.. sampai licin ku makan.. hehehehe...
Puas ati la...sruppppp...

Dah petang plan nk singgah umah sorang member lama , nk tgk baru dia tp sbb ANis dah dok tunggu nk mandi kolam..so kn KIV la. sori member..kn paham la ekk..aku datang pinjam kheta orang..klu ada VOIS sdri xpe gak kan? hikhik..

4 comments:

ummumishkah said...

wah.. anis jalan2 Kl yer!
best ah dapat sepupu baru ekk..

kirana said...

tak banyak katanyaaaaa..plastik penuh troli nampak tu
ish beli apa??? jeleeeesss ni..hehehe

org baru nk singgah umah dia..dia mai kl pulak :)

KV said...

sedap sgt asam laksa tu sampai licin. Sah sedap tu. HAhaha

my little family said...

ummumishkah: Anis bila tau nk p jln2 dia mmg suke... mlm sblm tu dah standby kat pintu ingat kami dah nk p KL..hehe

Kirana: Ana, tu la pasal..org ke KL..dia lak balik kg. takpe, lain kali bgtau yea..mana la tau kot2 leh singgah tgk umah kami nanti ekk..umah 0 je la.hehe

KV: pehhhh..sedap tak terkata..hubby sampai geleng kepala tgk MA mkn..hahaha.licinnnn