Followers

nuffnang

Monday, July 6, 2009

Kena attend kursus lagi..



Lebih kurang pukul 2.20pm td tiba2 dapat fax dari HQ. nak tau apa isi surat tu? MA kena attend kursus selama 3 hari bermula esok 7/7/2009 - 9/7/2009. Lewatnya dapat tau kan? nasib baik bukan tau pg esok..kehkeh..

Kursus tu kat Hotel Sungai Petani Inn je tp MA suka & lega sgt2. sebabnya...dekat je. masih dlm Bandar Sg Petani.. :-p ikutkan hati MA nk berulang je, xmoh tido kat sana tp sbb jadual dia pack sgt, start dr 5.45am sampai 10.30pm jadi kena jgk tido kat situ. Ntah la..sejak ada Anis ni..kurang xcited dah nk bermalam kat luar. Lain la klu Anis & abah dia ada kan? hehehe.....

Jadi selama tu jgk la MA akan menyepi yea... babai..

No comments: