Followers

nuffnang

Thursday, August 6, 2009

~..contest baju raya sedondon..~

Ada contest best la..dari blog kak Echa terjumpa contest ni yg iburikazz bt. kebetulan MA ada bj sedondon & br je lepas bt n3 nk pilih kaler bj raya sedondon utk tahun ni pulak ..so apa lagi..Ma join je la.. hehe..



so ni syarat2nya..

1.Jadilah follower iburikazz dan add iburikazz di bloglist anda.
~ dah...

2.Buat satu entry tentang CONTEST BAJU RAYA SEDONDON dan buat link ke entry ini.
~dah...

3. Upload lah Gambar anda dan pasangan berbaju sedondon
~tu kat atas tu..2 keping lagi..hikhik..

4. Nyatakan nama anda dan pasangan, tahun aidilfitri anda bergambar sedondon tu dan tema baju raya tahun ini.
~nama Ayu Razak & couple Hasrol, tahun 2008. tema tahun ni samada coklat, cream atau lilac.. belum pasti lagi yg mana satu..

4. Tinggalkan link anda di sini.ok?
~ok.. :-)

5.Sila tinggalkan sekurang2nya satu komen di mana mana entry yang anda baca selain entry contest ni...Buat syarat..
~ siap....

3 comments:

IdzaRis79 said...

huhuhu...

sungguh ayu!!!!!!!!!!

my little family said...

idza: slalu anak dia masuk contest, kali ni mama dia pulak buang tabiat..hahaha

Naz-Segalanya disini said...

saya dah save gmbr..gd luvk