Followers

nuffnang

VCO ~ supplement untuk kulit dan dalaman (sticker entry)

VCO ~ supplement untuk kulit dan dalaman (sticker entry)
VCO ~ adalah supplement dari minyak Kelapa Dara yang dikapsulkan. mempunyai banyak kebaikkan terutama untuk kulit, dalaman, rambut dan macam-macam lagi.. (boleh dimakan oleh lelaki , perempuan dan jg ibu-ibu mengandung) berminat untuk tau secara detail sila klik pada gambar untuk ke link dibawah atau email ke kaftanbatik@yahoo.com .... Hanya RM39.90 sebotol, stok untuk sebulan.. ^_^

Friday, April 24, 2009

Astana Kasih ~ lampu & plaster siling

pagi tadi kami ke Astana KAsih untuk setting lampu2 dan kipas. Sebenarnya tak banyak yg special sbb kebanyakkan lampu kami guna downlight je.

Jadi tak banyak gambar yg MA snap utk tatapan. Layan je la yea..

plaster siling simple je..lampu pulak downlight kaler warm night & day light.
Ni bilik kami, pilih warm night..cepat sket beradu kot.haha

lampu bilik no 2. Sbb siling tinggi yang amat so kena guna lampu yg pasang kat dinding..terang tu bila pasang.

Dapur je pakai lampu gantung. Yang ni murah je dlm RM60 sebijik.

Toilet pun kami bantai guna downlight jgk..dasat tul..hahaha

cuma lampu dining dan porch kereta je kami tak snap..ala..ponn downlight.. rasanya umah kami sorang yang paling banyak pasang downlight- 26 bijik..hahahaha..

Petang pulak, kami ke kedai cat. Banyak jgk le abis..dlm RM700 kot untuk semua rumah. Kami pilih Nippon Paint-Satin Glo & Spotless. Senang nk cuci. , kata tokey tu..Kiang pun suggest yg ni gak. kami rasa nak upah pekerja Kiang je cat. Upah Cat ~ RM400 utk 1 rumah. Amacam, murah tak? Klu nak harapkan kami dua orang mmg xsempat sbb hanya Jumaat-Sabtu je kami free. Lagipun plan awal bulan depan nk pindah, InsyaAllah..

Esok pulak Kiang akan pasang KC kami. Ni lagi suspen..elok ke tak agaknya.. takut wei nak tgk..

3 comments:

kirana said...

LESS IS MORE...
SUKA PLASTER SILING TU..SIMPLE

UMAH ANA PON DONLITE KAK..HIHI

my little family said...

Ana: tu la, byk2 umah yg akak p tgk depa latak lampu mcm2 bentuk..cantik2 tp akak bt yg simple je..:-)

akmal said...

salam. tumpang lalu.sesaper nak tengok sample plaster ceiling boleh call 017-3544688 atau ke blog http://myreno2u.blogspot.com/