Followers

nuffnang

VCO ~ supplement untuk kulit dan dalaman (sticker entry)

VCO ~ supplement untuk kulit dan dalaman (sticker entry)
VCO ~ adalah supplement dari minyak Kelapa Dara yang dikapsulkan. mempunyai banyak kebaikkan terutama untuk kulit, dalaman, rambut dan macam-macam lagi.. (boleh dimakan oleh lelaki , perempuan dan jg ibu-ibu mengandung) berminat untuk tau secara detail sila klik pada gambar untuk ke link dibawah atau email ke kaftanbatik@yahoo.com .... Hanya RM39.90 sebotol, stok untuk sebulan.. ^_^

Tuesday, April 17, 2012

nak kemas rumah?




rumah mama sekarang (kira standard la bg sapa-sapa yang ada anak kecik ni..)
kemas dan cantik cuma 5 minit ja..
lepas tu..jadi la mcm kat atas tu..

kadang-kadang kalau orang datang kelam kabut jugak nak kemas
tapi kejap ja..pastu Hasif akan tolong "sepahkan' balik. hehe

takpe la.. nak buat mcmana kan..
memang budak-budak sebaya dia suka buat mcm tu.. :-)

sekarang ni selalunya waktu malam selepas Hasif tidur baru mama akan kemas balik rumah.
bila bangun pagi2 tengok rumah dah kemas, rasa la seronok dan tenang sket nk p keja..
tp kadang-kadang bila mama masuk bilik skali dan tertidur sama dengan Hasif dan kakak..maka rumah akan jadi tongkang pecah la..huhu

korang mcm tu jugak ka? 

2 comments:

Hezrin Ahmad said...

Rin mmg trained budak2 b4 nak sleep or nak pegi mana2 mesti kemas segala mak nenek yg diorg kasi sepah or else xleh kemana mana.... alhamdulillah walopun anak2 tiga lelaki umah xde la selerak sgt... kalo dari kecik dia dah biasa wat camtu xde la memunggah sgt sbb nnt diorg yg kena kemas hehe

my little family / kaftanbatik said...

ok tu..hehe..klu kakak boleh la kita harapkan..si adik ni br setahun..xmakan saman..kikiki