Followers

nuffnang

Tuesday, April 10, 2012

Happy Birthday my lil prince.. Adam Hasif


Happy Birthday to you,....
Happy  Birthday to you...
Happy Birthday to Hasif, Happy Birthday to youuu...

mmuahs...

 wah, dah setahun umur anak mama nih.
rasa baru ja mama kuar hospital, dan masih terasa saat2 mama bersalinkan Hasif dulu.

"emcem dak saye?"

sekarang dah pandai macam2 dah..
nakal pun boleh tahan.
kalah kakak..esp bab bebai..hahaha
memang beza sgt antara anak perempuan dan anak lelaki ni.
lasak dan nakal. :-)
memang letih jaga dia nih..aktif sesangat.
apa2 pun mama sayang sgt dua -dua anak mama ni.

InsyaAllah hujung bulan ni kita potong kek ya..
kita join together ngn mama..hahaha


last skali musti enterprame la mama dia.. 
ngeh..ngeh..

5 comments:

sue zainun said...

happy birthday adam

Reena said...

Hye dear!! Alahai terkejut tetiba dia muncul dekat blog kita macam dah lama tak visit each other kan?

Happy birthday Adam... comel je dia... Aunty doakan semoga Adam jadi anak yang soleh dan berjaya ye :)

my little family / kaftanbatik said...

Sue Zainun : TQ aunty..

Reena; selalu jenguk tp ritu ja tinggal jejak..kiki

Park Shake said...

Salam... org SP
Happy Best-day from uncle Shake !

my little family / kaftanbatik said...

Adam Hasif : TQ Uncle Shake... nk satayyyyy...pos mai sini..cheq nk makannnn..hehehe