Followers

nuffnang

Sunday, January 6, 2008

Cik Ti Dalam Bilik..Aaaaaaaaaaaaa..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

2,3 ari lepas Cik Sue bagitau dia nampak cik Ti (Tikus) ada dlm bilik mama..haaaaaaaaa? ini tak boleh jadi ni..kena buat clearence ni..buang apa2 yang tak perlu dalam biik tu.. maklum la..barang banyak..semua ada kat atas almari tu..(hai..bila la nk siap umah ni)

semlm(sabtu) mama kerahkan batalion mama( abah je) utk sama-sama kemas bilik ngn mama..bukan apa yang paling takut kat cik Ti tu bukan mama..hahahaha...(agak2 sape yea?..)
mula-mula memang dia tolong. angkut kotak-kotak dan baju-baju dalam almari tu..alih meja semua..pastu...tup tup...mama gak yang buat semua..abah leh tidur kat sebelah anis? adei....

hasil daripada kemas-kemas ni..byk jgk la baju mama yang tak pakai lagi (tp masih elok2 tau)..mama nk dermakan pada yang memerlukan..yea la..simpan klu tak pakai pun bt pe kan? semakkkk je..pastu cik Ti la yang enjoynyeeeeeee..

p/s: dlm mengemas jgk mama terjumpa gambar kawin kawan mama ni (sapa lagi klu bukan aunty intan+uncle jamal) dalam kotak atas almari. skrg ni aunty intan dah ada 2 anak dah..yang sulung baru masuk darjah 1..ish2..dah lama dia kawin yea..

No comments: