Followers

nuffnang

Tuesday, April 1, 2008

Anis Jatuh Tangga ??

few days xsempat nak update blog ni. jgn kan nk update, komputer pun xsempat on. Actually last friday balik umah mak kat alor setar. so cam biase la..aktiviti main masak2 & blogging ni kena KIV sat. xkan nak snap gambar menu kat umah mak plak kan? terkejut la my mertua nanti.. :-)
tp biasa la, kat umah mak ni..apa je yg mak masak walaupun simple tetap bestnyer. espacially gulai....waaahh

Sabtu malam, lepas balik dari alor setar dlm 10.30 pm ANIS JATUH TANGGA!!! tersembam muka dia.. Ya Allah, panik kejap. darah penuh kat mulut dia . bibir pecah sbb kena gigi.. hidung dan dahi ct nurhaliza pun bengkak abis.. meraung sakan la dia.. lepas lap bibir dia, kami bwk Anis p klinik sbb takut keadaan dia teruk..tp dia plak tgk2 je muka doc tu terus meraung balik.. (Anis ni takut kat Doc) xsempat doktor tu nak check detail. Cuma bagi ubat dan pesan suruh standby klu dia muntah2 terus bwk ke hospital..takut ada masalah dalaman.. so malam tu mama + abah xleh lena sgt .dok perati Anis. dan mama xleh tgk lagi AF kali ni.. (intan..bkn aku x up2date yea.. tp nanti2 la..xpenting sgt AF tu..haha..err..sapa kuar ekk?? paper pun xdan bc)


tanda biru / lebam kat hidung ANis..



Esok, dua2 kami ambik Emergency Leave sbb Anis nampak lemah2..maybe sbb terkejut. Dia kata sakit kat hidung..suara pun pelannn je..Cian baby mama ni...

pagi tu mama bt sup pasta kat ANis, dan pasta kat we all..

4 comments:

Dewa said...

Guano la buah sgt mek anih nie..
nasib baik xdok papor
lebe gok bate idung tu

my little family said...

buah ssgh la anok daro cik own ni..letih mama dia..lagi la klu bwk g shpg cmplx... loni pandai nok KFC-paha tu.kakakaka

my little family said...

elo dewa? blogger jgk ko? bagus2...sama2 la kito blog memblogging. kakakaka... :-p

echah_syed said...

lorr dahi jendol sama cam dato ct ekk.mmg bijak ni tau..org ckp murah rezeki n keras hati..mmg betol teori ni kann..:)