Followers

nuffnang

Tuesday, May 20, 2008

cuti-cuti malaysia - KL


sepatutnya MA + family balik kg cuti wesak lepas tp memandangkan last minutes kena attend training kat KL pada hari Sabtu, jd plan kena tukar daa... Mama + hubby cuma free on Sunday je, sbb Sabtu pack ngn program. Jadi hanya hari Ahad je sempat p ronda2 KL. Kami p IKEA, the Curve dan pusing2 sekitar tu je. Ikut hati nak p ke Zoo je bawak Anis jalan2 kat sana tp sbb yg lain tu anak2 dara so bukan depa maunyer p sana. kena join la jgk.

Lepas puas cuci mata kat IKEA, kami mkn2 kat kedai mkn kat Mama Nyonya@ Ikano Power Centre. .. Asam laksa dia mmg sedap....lain kali klu p KL, mesti singgah sini lagi la..

bukan minah rempit yea..hehe..syok dia bawak motor tu..muka pun selamba jek..
ni cowgirl baru..hahaha..muka poyo jek masa naik kuda tu. siap henjut2 badan tu yg xtahan tgk tu. habis org pakat berenti tgk aksi si ANis ni naik kuda..haha..
Birthday boy + Deena belanja makan kat Kg Baru. ntah apa nama kedai nyer.. sebab gelap, Mama lupa nk snap pic kedai tu.. kami order western food semua..(sah2 kedai western food) hahaha..TQ & Hepi Besday yea..ayoh Lan..
masa nak balik ke SP. sempat naik lagi motor Syafik tu..cukup kamcing ngn Shapik...jongkang jongkit tu ms berehat sat kat Hentian SG Perak.

3 comments:

ummi said...

mamaanis, amboii bestnya jalan2 ek..xyah tggu cuti sekolah..kalu akak kena tggu cuti sekolah le baru leh jalan..cantiknya pasangan cowboy tu..mana mari? heheh..

my little family said...

tak jugak..leh nk ronda lama2 sbb si kenit ni buas sggh. kat d curve je 4,5x dok main turun naik escalator tau..penattt..hehe..

p/s: tu koboi bendang tuh..hahaha

Dewa said...

Gaya mek anih bwk motor tu cam gaya awie jah.. ha ha