Followers

nuffnang

Tuesday, May 13, 2008

MC lagi


hari ni MA MC lagi.. kul 5am td masa tgh asyik di buai mimpi..tiba2 perut memulas dan senak. nak muntah pun ada. tp bila ke bilik air xkuar pun.. terpaksa mintak tolong csue hantar Anis umah pengasuh dia. MA nak bangun pun xlarat,camner nak drive? Mintak teh mimi sapu ubat angin kat belakang+pinggang. Tertidur...

Petang ni klu dah ok skit nak ke klinik check + mintak ubat.. Ni pun baru bleh bangun skit2...
habih sakit kat pinggang dan sengal2 tulang rasanya.. :-(

5 comments:

ღ'*•.¸alin¸.•*'ღ said...

la ciannye....

mkn ubat yek biar cpt baik..

actually i pn mc gak arini...

heheheeee

salam blog dr alin...


:)

Min said...

Get well soon, ntah-ntah nak dpt baby lagi tak ?? hehehe..

manje said...

mkn ubat... minum air bebanyak yek...

anaiz said...

saya pun mc gak. huhu..!!
MA, jangan lupa makan ubat yer..

my little family said...

alin, min, manje dan anaiz..TQ byk2..sekarang ni musim orang sakit kot kan? semua pakat2 sakit...