Followers

nuffnang

Wednesday, May 7, 2008

Tag dari Intan - About Me


Kena buat homework skit la kali ni..Pn Intan Rosnitta tag Mama Anis utk story 7 things about myself. hmm..kena pikir jgk la..apa ye nak bgtau ekkk? ..klu Intan tanya 7 things that i don't like /hate most lagi senang kot. :-) Ni nak describe diri sendiri xtau la..haha..but I'll try my dear Intan...

The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

*About MySelf*
  1. Suka nyanyi sorang2 (walau sumbang) lagi2 klu nak tenangkan diri atau dok saja2..
  2. Klu tension atau serabut, suka mandi lama2 dalam bilik air..pastu pakai wangi2 dan tidur..
  3. Pelupa...dah tua dah kan?
  4. Tak suka tgk citer hindustan sbb ending dah bleh tau daaaah, selalu xrealistik
  5. Suka tgk wayang, main bowling..(tp skrg peluang terhad..huhu)
  6. Agak mudah menangis..lagi la klu membaca apa2 yg menyentuh perasaan..
  7. Palingggggg suka.............SUKA BERANGAN..( tu je cara utk tenangkan hati klu apa yg nak tu xdapat)
mm..bila dah start tulis ni rupa2nya banyak pulak idea yg ada ye...tp xboleh la nak tulis semua sbb yg nak 7 je kan?

ok la..seterusnya..mangsa2 utk homework kali ni..ngeh..ngeh..

sebenarnya mama tak pasti sama ada insan2 terpilih di atas dah buat ke belum tag ni.. kalau belum buat..leh la sambung ekk..kalau dah buat..abaikan je la..hikhik..