Followers

nuffnang

Monday, June 23, 2008

Kena BTN?




Khamis lepas dapat surat dari Biro Tatanegara. Aduh..kena p BTN la plak... sebenarnya klu boleh nak ngelak je dari p BTN ni.. tu pun KLU BOLEH kan? tp sebab tak boleh...jadi pada
3 - 7 Julai 2008
ni.. umah mama ni tak berpenghuni lagi la.. walau macam tu kehadiran teman-teman tetap di alu-alukan... Mama kena BTN kat Bukit Ayer Jungle Park, Perlis... Selama 5 ari jgk la mama kena tinggalkan Anis cayang2 bucuk dan of course Abah 'terchinta'..hehe

Klu ikutkan..25 -27 Jun 2008 pun kena jgk..Kursus kepimpinan kat Sedim, Kulim..tp terpaksa tolak..pinggang ni x baik lagi la...sori la yea..


5 comments:

Monster Mom said...

Jaga diri tu.. maklumla bila berkursus ni kekadang terlupa yg kita ni mak orang..hihihi...

Bila beronggeng tu jgn sampai sakit balik pinggang ek!!!

my little family said...

monster mom: klu leh elak..mmg dah elak pun...cukup malas la...lagi skrg tgh sakit pinggang mcm ni..huhu

Mommy Lily said...

BTN ? I hate it too.. nasib baik masa kat U tk kena nih...

kesiannye kena tinggal anis lak. tkpe mama cuba enjoy kt sana kan..tahu la tu abah dia jaga..:-)

cikgu panji said...

balik nanti, kawad sesaje la ye... sebab kursus tu biasanya pagi ptg kena kawad.

my little family said...

mommy lily+ cikgu panji: uwaaaa.....tanakkkk..tanakkk...