Followers

nuffnang

Sunday, August 17, 2008

Ahad 17 Ogos 2008



Aduh..liat la rasa nk bangun pagi dan p keja ari ni...maklum la Jumaat- Sabtu kan cuti... Jadi Ahad ni memang liat la sket.... lagipun tadi bangun sahur 4.45am... ngantuk plak rasa ni. Tadi ms nak ke ofis relak je jalan raya..xde la bz mcm biasa..kan cuti sekolah. tambah pulak hari Ahad bg kilang kat Sp dan Penang ni mmg cuti jadi td drive xperlu pecut.. bwk dlm 70-80km/j je.. kosong jek jalan raya..hehe klu hari biasa tu kheta berlumba2 , semua nak cepat... mcm xdan2 dah..




MA paling benci klu kheta yg suka himpit kita rapat2 kot belakang. MA punyer style klu nampak kheta laju..MA akan ke belah kiri la..kasi jalan..(kira standard la tu) tp klu kita dok belah kiri pun depa nk himpit jgk nak suh kita pecut....tu jenis xreti bahasa la tu.. xkuasa aku nak race ngn hangpa.. nak laju..potong..klu gatai2 nak himpit..hehehe MA akan slow kheta jadi 60km/j xpun 50km/j..padan muka hangpa... depa ni kadang2 klu tgk kita laju sket mula la nk ajak race.. tu laki la..klu sesetengah pmpn yg eksen plak.. ms potong kita tu...punye la berlagak...potong ikut suka je..ha..yg tu mmg MA marah.. eh..melalut plak MA ni..hikhik..


sampai ofis , sunyi la plak..klu tak pagi2 mcm ni riuh ngan suara budak2 sekolah dan guru. Yang xbestnya kantin pun tutup la.. klu tak..MA nak minum atau mkn situ la tempat MA so.. nak tak nak..posa la jawabnya..hehe


ok la..cukup setakat ni MA berceloteh..nak bt keja plak... pada yg bercuti..hepi weekend....hikhik..

pesanan MA...

3 comments:

Shais said...

salam perkenalan,

seriau sungguh tengok orang la ni bawak keta.

my little family said...

shais: salam kenai..

darah muda la tu..:-)

izan said...

Assalamualaikum ma anis,

nanti zan nak ketawa dulu.. hahaha.. kelakarla...pic tu...panda putih tu,...