Followers

nuffnang

Wednesday, August 20, 2008

:: PENGUMUMAN ::


tarraaaa...
Ni la assignment yang Abah kasi tu...hehe.. siapkan blog terbaru kami.
http://kaftanbatik.blogspot.com/
Blog ni menjual Kaftan Batik, Kimono Batik dan Brooch.
InsyaAllah akan di pelbagaikan produk especially Batik dari masa ke semasa... buat semua teman2 dan sesiapa jua.. sudi-sudikan lah berkunjung ke blog terbaru MAMA ANIS ni..

cuma klik kat sini..
"BLOG KAFTANBATIK "

SERUNDING juga akan dijual nanti untuk bulan puasa ni..
Akan diberitahu kelak yea....
Maybe next week kot
err..ada sesiapa nak order tak?
..hehehe..


glitter-graphics.com

2 comments:

Zuhaini said...

oh.. niaga.. alhamdulillah.. gud luck! (by the way, mcm sdap je bunyik serunding tu.. hihi)

my little family said...

zuhaini: mesti la sedap..serunding kelate kan..sapa2 yg p kelate time ni wajib beli serunding bt bekal puasa tau..hehehe