Followers

nuffnang

Wednesday, August 6, 2008

shopping??


dah lama rsnya MA tak p window shopping. Bkn xpernah p Giant, Parkson, CS, Tesco atau Mall tp skrg klu p pun sbb nak beli barang2 Anis atau yg penting2 aja.. Lepas ambik brg2 tu..terus p kaunter..bayar..balik..huhu.. Nak survey atau cuci2 mata pun xdan..uwaaaaaaaaaaaaa...bila la ada masa nk bt camtu lagi..uhuk..uhuk..


3 comments:

Suzi said...

salam MA, tu baru anak sorang...kalau anak 4 mcm kita ni..lagilah...bukan setakat window shopping masa utk diri sendiri pun mcm takde....huhuhu...

my little family said...

uwa......tu la..anak2 Suzi mcm umur xbeza je kan? mesti letih giler kan?

Intan dan Shahrul Fitri said...

hehehe..sabar kak..nnti bila anis dah dpt adik2..barulah boleh nangis kuat2..hehe

Mcm saya ni..lagi tokleh cerita..ada 3..semua hero..lagilah takde masa utk diri sendiri..