Followers

nuffnang

Wednesday, September 17, 2008

Hasil Keras Tangan ku..

hasil "keras tangan" MA .. hehe. sempat lagi tu jahit berlian kat lengan baju utk pakai ms raya nanti . Bukan pe, nampak simple sgt, jadi ala2 nak tiru Mommy Lily yg kreatif tu..MA pun try jahit sendiri berlian oktant kat lengan baju ku..Hasilnya......hehe..leh tahan gak le...


Tahun ni warna tema kami sekeluarga Baby Blue atau biru laut.. korang plak, apa warna tema tahun ni?

p/s: agak2 bila la masa MA jahit tu yea? kehkeh..

5 comments:

Suzi said...

cantik...rajinnya...
bukan main lagi baju raya...kuih dah buat ke? raya mana?
kita kat sini takde baju raya... huhuhu....

Sasha said...

raya sakan la tahun ni... dah cantik2 tu kena pi jln merata... buat fashion show... rasa nak buat jugaklah.. tp tak tau cara... tunjuk ajar skit... sha memang jahil benda2 kraftgn ni...

buat 1 topik pasal benda ni.... bole tak?

Tulip Merah said...

cantik..

my little family said...

Suzi+tulip merah: sesekali mak budak nk melaram..kehkeh..pening kepala abah dia..hehehe

my little family said...

Sasha: klu nk tau step try p ke blog Che Sue ni..dia pakar bab2 ni..MA jahit biasa je..MA refer kat tudung bawal manjalara tuh..hehehe..janji benang kasi kaler sama ngn bj, baru xnampak sgt tau..

http://www.cheq-sue.com/blog/