Followers

nuffnang

Sunday, October 12, 2008

Alkisah adik lelaki ku..

kenai dak orang kat pic atas ni? hahaha..jgn tak tau..ada yang tertukar wajah dia dengan Raja Petra tau .. Diva pun ckp mcm tu..kan Diva? Begini, nak dijadikan cerita ms tu adik MA ni dok basuh kereta dia kat parking lot di umah dia. Ada sorang guy tu tegur dia dan tanya dia ni RPK (Raja Petra Kamaruddin) ka? bila dia tgk adik MA ni muda, baru dia senyum sambil kata sori..i ingat u RPK. hehe.. Adik MA yg ms tu tgh blur sapa RPK (pernah dgr nama tp ingat2 lupa sapa RPK tu..) hanya senyum je..

2 comments:

echah_syed said...

bahaya tu tetiba kena tarik masuk dlm.. :p

my little family said...

hahaha..tu la pasai..nasib baik dia ni tinggi.. badan lagi besar dr RPK.