Followers

nuffnang

Wednesday, October 8, 2008

Salam Lebaran..




salam semua..

mmm.. nampaknya semua masih lagi dalam mood raya nih.. Banyak lagi blog2 yang belum update. hehe..sama la ngan MA. sebenarnya plan nk update blog arini dengan pic2 raya yang sempat MA snap. Tp kerana sedikit masalah teknikal jadi esok atau lusa baru MA dapat post kan pic2 tu semua.. harap sabar yea semua.. (walaupun MA sebenarnya yang tak sabar nk update nih..kekeke)

Raya kali ni memang seronot sgt, walaupun ada 2,3 benda yg kami rancang xdapat ditunaikan gara2 penat dan lupa.. tp semuanya meninggalkan memori yang manis.

Anis antara yang paling ceria sebab dapat berjumpa dengan sepupu2 dia yang ramai (14 orang) dan mak sedara/ pak sedara yang mcm2 ragam tuh. Boleh dikatakan sepanjang seminggu MA balik kg tu hanya beberapa kali je Anis tdr dengan kami. Selebihnya dia beria2 nak tdr ngan 'geng-geng' dia. dah le tdr lewat (kul 1-3am) yang pasti MA yang pengsan dulu.. hehe

Macam2 aktiviti kami sepanjang raya tempohari. Suprised party utk tok Mek, Family BBQ yg dah jadi aktiviti wajib setiap tahun tu dan sesi bergambar. Masing2 posing sakan tuh. Seronot...
Time berkumpul kat dapur riuh dengan suara Long dan Teh Mimie + Che Za diselang selikan dengan suara Tok Mek marah sbb bising sgt..(kakakaka), Anis, BiBi, Syafik, Ayoh Le, Ayoh Chik chef nasi goreng , Adik Kak yg pantang nampak MA pegang kamera tuh..hehe..

Kat laman rumah plak Azim, Aziz, Ayah Ngoh dan Farid sibuk ngan keja2 wiring lampu utk khemah BBQ nanti. Mcm kenduri la plak.. wah...cukup seronokkkkk...

Esok MA akan post kan gambar2 kami untuk tatapan..

3 comments:

Mommy Lily said...

hai MA

slmt hr raya. maaf zahir batin

cepat2 hapdet aktiviti raya ye. nk tengok anis pakai baju kurung lak

reena said...

beshnye raya sis...nak tumpang raya sekali bole??...hehe

my little family said...

mommy lily: akan diupdate bila free hehehe..

reena: boleh..tp takut xpaham kami 'speaking' nanti.. speaking kelate..hehehe