Followers

nuffnang

Wednesday, November 26, 2008

Renovation time...

bilik kuliah nanti akan besar sket la dari dulu..
Yg penting tu coffee corner kena ada... senang nk bt air sket...hahaha..


Jenuh nak kemas balik ni...alahai...tang nk sepah mmg kejap je... karang dah siap semua..yg nk kemas tu yg bt lomah badan ni...boleh demam seminggu..

Nampaknya dlm minggu ni dan mungkin minggu depan MA tak dapat online selalu. Ofis tgh bt renovation jadi talian sedikit terganggu dan kena offline sat. Mai keja pun pakai baju sukan sbb habuk sini sana...sibuk dok kemas dan alih barang.

Kadang2 jadi pelarian pun ada sbb bila barang dah penuh longgok kat depan, tak tau nak duduk mana. jadi bersidai la mana2 yg boleh..tak pun bt sesi lawatan atau spot check ke ofis orang lain..hahha....

tak sabar nak tunggu ofis siap sbb nanti meja MA pun akan berubah posisi.... bila dah siap nanti Ma akan uploadkan workstation MA yg baru..kali ni rasa nak hias cantik2 la...maklum la...tempat baru...hahaha..hrp2 ada privasi sket la...

4 comments:

KV said...

yg best tu dpt privasi lah kan.

my little family said...

KV..hehehe..ni tgh berangan nk hias mcmana tempat Ma nanti..akan ku angkut segala bunga nk taruk dlm balang bulat yg isi gel tuh..hahahaha.."koya sggh" hahaha

katak_78 said...

ooooo..rupanya itu sago gula melaka....laaa..lyn baru buat senin lepas..ingat puding apa ...ehehehe..tenkiu....

my little family said...

Lyn..hahha..tipah tertipu..