Followers

nuffnang

Tuesday, December 23, 2008

Naik motor abah

Sekarang nak parking motor kat porch rumah sendiri pun dah tak selamat. Kejadian curi makin berleluasa. Aritu MA cerita pasai tayar+ sport rim kereta myvi kena curi kan? Kelmarin 2 bijik kereta kancil kena kebas. Kereta tu parking kat luar sebab dah penuh. Alih2 time nak p keja pagi tu, tuan punyer kereta tgk kereta depa hilang.Putih mata...

Jiran MA ni pun dah 2x orang cuba nak larikan kereta dia atau nak curi barang2 dlm kereta dia tp xberjaya lagi... tu pasai mlm2 motor abah kn masuk dlm umah.. klu tak....senasib la ngan kancil tu...

p/s:Nasib baik ruang tamu kecik, klu tak..kereta Ma pun join sekali kot..kekeke

2 comments:

katak_78 said...

teruk la org skarang kan? Mcm desperate ajer..kita plak kalo ble nak bawak masuk kete dlm umah kann!!!

my little family said...

Depa ni kena letak kat Iraq atau negara2 yg berperang je br depa tahu hargai tmpt sndri ni....MA klu nk kuar p shopping pun kena bteman..wisau tau..