Followers

nuffnang

Thursday, January 22, 2009

~Epi Besday Teh MimiE ~


Ari ni Besday Teh Mimie yang ke? ...kehkeh.. Semalam celebrate kat Cinta Sayang.. menu peberet la..Steamboat... kami mmg selalu makan steamboat kat sini sebab rasanya yg best
sgt. Masa kami sampai tu sunyi je..ingat depa off semalam..rupanya kami yg pertama sampai..Fuh! semangat betul nk makan steamboat nih. keke..

p/s: adus..pipi ku dah makin cubby..mcm roti pau la plak..huhu

sambil2 tunggu order sampai, posing la dulu tp xde la lebih2.. tgk tu..xde orang pun yang sampai lagi..so boleh pilih la nak makan kat mana. Tp sebab kami ramai + family che Za yg belum sampai lagi masa tu, so kami ambik meja yg besar sket.

mcm biasa jgk..ANis p main gelongsor yg disediakan kat situ..Layan la dia dulu. Dah lama mintak nak main..kesian jgk kan.sebab xde orang, so bebas sket la Anis main..hehe seronok dia..
Kami order 4 set. Mcm2 ada, sayur pun banyak..dulu kami tapau je sayur tu kasi arnab Dik Wa makan, tp sbb arnab dah xde..so kena tinggal la..x abis nk mkn sayur tu..

5 comments:

KV said...

6@7 thn lps gi cinta sayang. Khabarnya dh canggih bebebor skrg.

my little family said...

KV: biasa la..mcm2 dah ada...hehe archery pun ada..best2....

Intan Rosnitta said...

Happy Birthday Mimie.

Nanti belanja Kak Intan pulak ok!

:)

yuka said...

tak penah lg try steamboat kat cinta sayang tu. boleh la try lepas ni...

AHMOI said...

wah..bestnyaaa dia p makan kat cinta sayang..moi lama tak pegi..