Followers

nuffnang

Tuesday, February 24, 2009

mengidam???

Td jenjalan kat blog member. Singgah blog LG.. cukup tergoda tgk masakan yg LG bt. Apa2 pun even yg simple tetap nampak best tau..
So..apa lagi..penyakit mengidam aku dah datang balik dah ni....

waaaaaaaaaa.....nak mkn lamb chop.. (ish..ngada2 betul la..)

Ada satu lagi yg MA teringin sgt2 nak makan nih. nak tau apa? Asam laksa kat Mama Nyonya @ Ikano tu.. ish....xleh sebut la..mesti terliur. Xpe, next month MA ke KL..nak ajak hus p makan asam laksa tu jugak..nak..jugak..nak jugak..hehehehe....

pastu masa on d way balik SP plak singgah kat R&R Ipoh beli gulai ikan patin masak tempoyak..hehehe (berangannnnn..sakann)

5 comments:

Sheikh said...

Lamb Chop... ? wooo memang favourite gua tu.. ! hehe

lemongrass said...

weh, ini mengidam apa ni? Mengidam ada isi ke? hehehhe

Suzi said...

sedapnya patin masak tempoyak tu...meleleh air liurku....

cheq-sue said...

cheq-sue pun suka asam laksa tu....kat Jusco, Mid Valley pun ada. Mai KL jgn lupa survey perabut kat IKEA...boleh dpt byk idea dekorasi:)

my little family said...

Sheikh: wah...leh geng nih.. :-)

LG: jgn dok kira sgt MA ni...ngidam je manjang..isi xde ponnn..hahaha .
MA ni terbalik sbb klu pregnant betui2 xde selera nye..

Suzi: hehe..cepat2 la balik ..leh makang nanti..hikhik

cheq-sue: IKEA? tu wajib tu..dah masuk dlm list tu.. :-D