Followers

nuffnang

Sunday, March 22, 2009

Astana KAsih- wiring, grill, KC

Jumaat lepas, kontraktor yg bt grill + KC call,.. nak confirm pasang grill tingkap ni belah dalam ke luar. Untuk tingkap bahagian sink dapur tu kami pasang belah luar sbb takut mudah berkarat nanti. Yang lain2 semua belah dalam.

Selang beberapa minit tu, dia call balik ckp kunci umah tu hus silap bagi kot sbb dia x boleh buka pintu nak masuk pasang grill dan bt wiring. hehe.. kena la p duplicate yang lain plak.

Cuti Minggu ni mmg kami tak sempat nak p tgk keadaan rumah tu mcmana. Sepatutnya TNB pasang letrik minggu ni tapi sbb kami bz sket so xdan nk tgk progress mcmana. nampak gayanya Jumaat ni plak la. lagipun minggu ni Hus ke KL sampai Khamis ni sbb attend kursus. Dah pasang letrik & air senang sket la nk bt keja.

Hus pun dah confirm ngan cina tu suh 'on' KC. So Jumaat ni kami cuma perlu p pilih warna utk KC dan survey dapur je la sbb yang lain2 dah settle. Klu sempat nak p survey langsir sekali dan beli lampu & kipas. Buat yg penting2 dulu la. MA paling tak sabar nak tgk KC ni siap since kami dah byk kali tukar design dia..last2 sekali, buat yg simple jek..hahahaha.....

3 comments:

KV said...

nanti buh gambar

my little family said...

Kv, xtau bila nk siap tu. Dah siap nanti MA letak pic tu..hehehe

kirana said...

haihh tak sabaw nk tgk ni!