Followers

nuffnang

Tuesday, March 24, 2009

Sehari di Ofis

seperti yang MA cerita dlm n3 yg lepas, sbb MA sakit tapak kaki jadi hari ni mai keja pakai sandals Bata~Comfort jek. No kasut tumit tinggi yea..
Ni kalendar yang menimbulkan kemusykilan abang wiring tuh.. Dia tanya, yang bulat2 ni tanda utk apa? Tanda tarikh gaji ekk? hehe..bukan la, yg bulat 26 tu besday hubby. Yg 17 tu plak tarikh exam aritu.. mana2 tarikh yg dah lepas, MA akan potong ngn marker merah..kekeke..(ni tabiat dr skoll lagi nih..mmg xleh buang dah)
tika dan saat dok update blog ni, kat luar tu tgh hujan lebat. So secara automatik, volume radio ku 'high' terus..(nk lawan bunyi hujan..keke)
Ni plak workstation MA, xponn dgn nama lain meja ku lah ni.
Plan nk letak frame pic My Little Family tp xtau bila nk kuar p beli..jarang la MA dpt rewang2 kat c.s
Haa..ni dia aircond yg telah dipasang. 2 hose tu. Mmg sejuk gila la nanti. Lepas ni leh la mai keja bwk kot..kekeke..tp bt ms ni, aircond ni bt tatapan MA je la sbb wiring xsiap lagi..
Bang, cepat2 la siapkan wiring tu..keja MA dah byk berlambak ni.. (err..apa kaitan kejaku ngn wiring ni plak? kekeke..ada..tp malas nk citer)

Sekian saja MA merepek meraban utk hari ni.

5 comments:

KV said...

kv tanda bendera merah je. Hik hik

my little family said...

muahahaha,...KV yg tu dlm kalendar kecik..tp tahun ni xbt lagi nih sbb kalendar kecik xde..huhu..

kirana said...

dulu2 rajin dok tanda2 gitu..
skrg ni malas...tgk kat hp jer :)

Sheikh said...

kat sekolah ek ?

my little family said...

ana: MA mmg suka bt sbb senang nk tgk. Dlm hp ni cuma tanda reminder tertentu je..hehe

Sheikh: yup. kat sekolah. hehe