Followers

nuffnang

Wednesday, March 18, 2009

Temperature Naik???

MA ni bukan reti sgt bab2 kheta ponn. tp xpelik la sbb majoriti pompuan xtau sgt pasai kheta kan? tp klu letak lipstik, eye shadow, blusher..tau la..hahaha..


camni, pagi tadi masa bersiap2 nk ke ofis, MA panaskan enjin kereta dulu mcm biasa la. Tp sebelum tu sbb radiator kami bocor (plan nk baiki cuti ni) so MA isi air je la ari2 mcm yg hubby ajar tu. Tp ari ni tiba2 kheta bt hal plak. Tgh dok warm up enjin tu, tiba2 je ada bunyi vroommm..vroomm.. mcm orang tekan minyak, pastu MA tgk temperature naik lebih setengah. wah..panik sat. terus mati enjin. bila start balik, mcm tu jugak. ish..time orang nk p keja la dia buat hal.. so MA call 2nd bos bgtau pasai kereta tu, n bagi tau lewat sket ke ofis (atau mmg kn ambik EL la klu kheta xjalan gak )

Nasib baik Teh Mimie ada member yg dok dekat2 situ. Dia call kawan dia tu mintak tolong tgkkan kheta cute ku tu.hikhik.. Lepas dia check, dia suh MA isi air terus ke dlm radiator tu sampai penuh sbb dah kering sbb bocor. Baru ok balik la kheta tu. Nasib baik la ada member Teh.. TQ abg Zaid klu tak..x jalan la kheta ku arini.

Tu je yg nk story. 2,3 hari ni malas nk pegang kamera so xde pic utk update.
PTK kelmarin? hehe...kita tunggu borang kuar bulan 7 ni plak yea.. hahaha...

5 comments:

KV said...

kv mmg buta kayu pasal kete. PTK? Wah, jadual kami blom kluar. Ntah bila exam tatau ler.

my little family said...

KV: PTK tu mmg lawak la..hantam saja la keja nya...hikhik..

kirana said...

igtkan temp MA yg naik! hihi

my little family said...

Ana: klu temp MA yg naik bahaya tu.... hehe

AHMOI said...

nasib lah der mmber leh tolong..klu tak lah...sian akak ku yang cun ni.hehhe....PTK amcam??sure lulus niiiii...hehee