Followers

nuffnang

Sunday, June 14, 2009

2 jam setengah yg bermakna


kalau uols nak tau, MA ni jarang outing atau kuar window shopping sorang2. Biasanya mesti dengan Che Sue/Teh Mimie but most of the time dengan hubby la. Klu Bedah tepi rumah(nama je tepi rumah..huhu) dok dekat boleh la MA heret dia p jenjalan. memandangkan arini Ahad, kami rehat agak panjang 2 jam 30minit. Tambahan pula sbb rumah MA pun dah jauh jadi ms yg panjang ni MA abiskan dengan aktiviti yg cukup berfaedah..shopping! ngeh..ngeh..ngeh...

Dah lama tak buat terapi minda nih. Jadi kali ni MA tak lepaskan peluang p shopping..

Lokasi kami sbb nak cepat- Kios di Tesco Sg Petani la..hehehe.. Sebelum tu lunch dulu kat restoran Nasi Ayam Periuk Besar (rs biasa je.) MA order nasi ayam panggang , Selesai mkn, terus ke Tesco sebelah bgnan ni.

Target MA kali ni nak beli beberapa barang keperluan diri. lepas dok tanya itu ini dan bt sedikit sesi soal jawab, akhirnya..taraaa.... antara barang yg MA beli kat Kios tu td..

set sri mawar, eye liner, lipstic magic colour, compac powder, scrub badan.
banyak jugak abis ni.. balas dendam sungguh..keke..
Pastu masuk Tesco beli plastik sampah kecik & spray tudung . Nak cari syampoo tp jenama yg hendak dah abis da...
keychain ni pulak MA beli kat bookstore dlm Tesco tu, RM5.90 . sbb asyik tertukar kunci je.. Cantikkan? Loving tu.. :-p

On d way balik ke ofis, sempat singgah ke kedai perabot utk beli penyidai tuala kayu. RM26.00 je.tepat 2.45, sampai di ofis...itu la aktiviti padat MA waktu lunch tadi..kekeke....



p/s: Bedah, jgn jeles...den pun leh bt terapi minda tau..bkn ekau je..Cian..arini ekau kn jaga opis tu...

3 comments:

mie said...

opis MA kat maner?
y rehat sa pai 2 jam stgh?

my little family said...

mie: gomen kan ahad rehat panjang. 12.15- 2.45pm

mie said...

owh.. betul gak..
kedah jumaat cuti then bw ke sunday..
tanya opis pon x sudi jawab ke?
just nk tau are mana je..
tau la SP.. :)