Followers

nuffnang

Thursday, June 25, 2009

santai waktu petang

Memandangkan taman kami tu masih tak ramai orang, jadi petang2 boleh la Anis main2 kat depan rumah tu. Biasanya dengan Teh Mimie, sambil2 nak tunggu abah dia balik keja. MA biasanya bila sampai terus mandi dan ke dapur. Jarang keluar rumah dah. Tp klu dpt santai mcm ni best gak tau.. MA & hus plan nanti kat porch kheta kami tu nk bt pangkin tanpa bumbung (berangan je lebih) untuk kami santai2 petang2 sambil minum kopi & mkn keropok atau cucuq..hahaha.. harap2 nanti klu ada rezeki boleh la direalisasikan impian tu.. tp buat masa ni nk kena start kumpul pokok2 bunga utk naik seri kat umah tu dulu.. :-)

Abah kena 'sekat' ngan ANis. sebelum parking motor kena bawak dia ronda2 pusing taman dulu..hehehe... (emsem la tgk hus pakai mcm ni...~wajib kembang semangkuk nih :-p )

tak tau la, tiap kali suruh dia posing mesti dia buat senget kepala & renyih mcm tu..hehe..
Ni la teman bergaduh a.k.a teman buli Anis..hahaha.. tu time baik la tu..
ptg semlm lepas kena marah ngn Teh sbb main air, dia masuk bgtau MA " mama, teh tu boji kan? " hahaha..... nasib la Teh...

5 comments:

Lee D'Langkawi said...

Mesti maso ngandung ko Anis dulu banyok make tekok aye... hihihi

genny da bomb said...

umah kak ayu lebar sesuai nk buat pangkin tu..muat2..kalo umah kitorang..alahai sompitt

csue said...

ngoh, mnik behe belako... kahkahkah... tu trademark mek anis doh tu, kalu tidok, x soh ambik gamba... tunjok gg rongok...

my little family said...

abe: hahhaha..jolo kalih, ikut de kot. pahtu ms ngadung kuat suko..tu kalih anis kecek banyok. :-)

genny: xtau lagi tu..cuma berangan2 je...tp klu ada tanah sendri lagi syok..mcm corner lot kan?

csue:mahal tu trademark mek anis tu...pahtu so lagi jari telunjuk naik congekkkk jah.. :-) peace la konon..

zaza@mamaHanin said...

amboii.. abg own macam pilot la pulok... akak balik kelate pulak x b4 puase nih?? nk kirim tudung bley??