Followers

nuffnang

Wednesday, July 29, 2009

pagi2 lagi masa MA baru sampai ofis dapat call dari hubby( dia kan skrg ni ada kat Langkawi -kursus). tanya khabar samada MA masih MC atau dah p keja. MA bgtau dah ok sket & dah p keja pun, xboleh ambik cuti lama2..lagipun badan dah ok sket , tak la seteruk semalam.Cuma masih rs pening2 sket. takpe MA dah pun standby ubat migrain & ubat pening siap2 td.

Bila hubby caring mcm ni..rs happy je.. yea la..isteri mana tak suka kan klu suami loving & caring kat kita kan? :-) jangan la masa bercinta dulu je bt mcm tu..( ingat yea kawan-kawan)
masa dah kawin pun kn maintain la gitu kan? baru la rumahtangga sentiasa bahagia.. peeiwetttt
saja ambik benda2 +ve daripada org2 lain kan?

ops..pasai pa pulak arini jadi Ustazah Bahiyah ni ekk? :p

ok lah, Xde gambar nk letak arini, so layan mata je la ekk tgk set vantage teh Mimie ni. Semalam masa MA lepak kat rumah dia saja godek2 kamera snap gambar set vantage nih dari dekat.. cantik lak nampak..


7 comments:

Lee D'Langkawi said...

Set Vantage? ..... Pehe-pehe sajalah Hasrul, suruh belilah tu. Di Idaman Suri ke banyok.. hihihi

Acacia said...

Tak yah beli hok mahal2 la.. kat sini byk hok muroh.. xdo beza nge hok original nye.. sebijik cam original.. muroh2 lagi.. klu beli hok mahal nok pakai pun syg.. beli hok muroh ni bulih pakai kat umoh... moknik kene mai sini.. kedai tu kat sebelah ofis kite jah.. haha.. meme pinar la mato gi kedai tu.. kene mai KL kite bwk pi..

my little family said...

Abe: ish2...bijok abe nih. Tp dio meme payoh pehe @ bt2 xpehe kot..huhu..

Acacia: Klu la pitih byk mcm che Na ko..kompom nik g slalu..hahahha....

my little family said...

Acacia: nk g IKEA lagi..huhu pahtu nk singgah make asam laksa kat Ikano tuh..hehehe

genny da bomb said...

hihihi..nk suh cik abe yang gi langkawi tu beli ke??hihihi..cantik kannn...tp rega kene pikir 50kali nk beil kakakaka..

my little family said...

genny: huhu..rsnya dia beli coklat daim jek kot..bukan dia reti benda2 nih..

Acacia said...

moknik nok kirimgapo lg kat ikea ni?? kita gatal tgn nok gi shopping mugo gaji baru masuk nih..