Followers

nuffnang

Thursday, August 20, 2009

Gambar rumah Teh Mimie / Che Sue

Khas buat Ajit yg nak tgk umah Che Sue + Teh Mimie.
Comey dok? Model tu lawa dok? hehehehe...


Patriotiknya..pegang mendela...sempena 31/8 ni dan jgn lupa..
30/8 ni..besday Anis...kekeke..

Model ni wajib interprame nih...kekeke..

toilet pun ada bunga gantung2 lagi..

sudut mencari ilham

ni pokok2 yg depa tanam..
Yang berbunga tu..sepanjang masa berbunga..xperlu siram..import dari Villa Puchong Permai..kakaka

8 comments:

Acacia said...

ni nok ngepeng umoh teh ke ngepeng besday anis? wakaka... fuyoo! bilik air teh superb ar! siap bunga2 gantung la.. mmg tak mandi la.. duk temenung dale blk air jah.. teh import gapo dari Permai Villa?

zaza@mamaHanin said...

aisehh.. kalu cenggitu ghupa tandas..zaza lagiii lama la kat dalam tuh! hehehe.. best ooo kalu tempat termenung dah macam taman bunga.. ngeh..ngeh..ngeh..
kak.. jeles betui tgk umah org susun benda cantik2 segala, kat umah zaza la nih tak leh letak mender.. habis 'disusun' balik oleh si kecik molek tuh.. tambahan plak nmpk buku2 bnyak kat atas rak tuh.. tv lak rendah.. mmg syok la dia main tukaq2 cenel karang.. hehehe..

pstt: akak.. camner ahli kluarga akak kat kg? dah ok ker? aritu ader gak tringat nk msej tanya kabar, tapi sbb duk pening pasai kes seleweng duit takaful zaza tu,trus terlupa nk kol tanya akak..
besday anis ader makan2 lagik ker tahun nih?? hehehe.. hanin pun dah nk masuk stahun tau!.. jap jer ekk..

~PakKaramu~ said...

Salam ramadan al mubarakb

genny da bomb said...

kak...saya dh dpt serunding tu...TQ!leh wat makan soq hehehe..neway salam ramadan to akak sefamili..mintak maaf kalo ada pape salah silap..

katak_78 said...

Slmat berpuasa mama anis sekeluarga..si kecik tu puasa tak??

ummi afifah said...

salam ramadhan mama anis sefamily...

my little family said...

acacia: bungo plastik..hahaha...ngepeng 2 in 1 tuh..

zaza: klu ada si kecik kn hias belah2 atas la..tmpt yg dia xleh capai..hehe..
adik tu dah ok cm bdn masih lemah..sat2 kn baring sbb xleh dok lama2..cian lak..

Pak Kamaru: salam ramadhan jgk.. :-)

Genny: akak pun, kot2 ada tersalah ckp ke..0-0 ekk...

Lyn + ummi afifah : slmt posa jgk.moga ramadhan kali ni membawa seribu makna + keberkatan utk kita..suka time posa..tenang jekk...si kecik tu..? posa manjang..hahha..

katak_78 said...

mama anis...lyn dah privatekan blog lyn...tlg bagi email mama anis...tu pun kalo mama anis still nak baca lagie...eheheh