Followers

nuffnang

Thursday, October 1, 2009

tenet problem lagi...

asalnya nk post beberapa n3 arini tp sebab line yg agak teruk (mungkin sbb gempa bumi tu kot) maka xboleh la nk update sebarang n3 bergambar.
.
.
.
.
.
kelmarin pulak dah la banyak keja yg nk kena settle, letrik pulak (org kedah panggil karan) asyik buat hal. asyik blackout jek..rsnya lebih 10x..naik geram rsnya..(dah la dok sorang2 time tu..)

panggil kontraktor yg bt pendawaian tempohari, lepas dekat sejam lebih check, br jumpa solution..ada lampu yg terbakar.. mula2 ingat aircond...so Ahad ni br dia dapat datang baiki sbb ari ni ada appoinment kat tempat lain.

terpaksa la ber'romantik' sket bt keja..guna 1 lampu belakang jek.. xkisah la..janji x panas..tu je...
.
.
.
.
.

perut MA pulak asyik sakit jek..Dah masuk 3 hari. rs semcm. mcm bengkak dlm perut ni..nk jalan pun kena slow...sakit rs mcm kn tumbuk. Nape ekkk... malasnya nk p klinik...lagi malas nk p berurut..huhu..

3 comments:

n.a.n.i.e said...

MA.. sakit perut tuh kene cek.. takut apendiks..

genny da bomb said...

tenet mmg weng sket lately ni..

akak pi cek la kot2 ada pape tak kena ke..

btw..tgk blog saya ye!!tgk apa yang ada!!

my little family said...

n.a.n.i.e & genny: tak p lagi klinik ni..sbb perasan dah kuang sket sakitnya..