Followers

nuffnang

Tuesday, December 29, 2009

Lan's wedding~ part 2

Ampunnn..lambat nk upload gambar2 ni.. tunggu photographer sent la.. lgpun MA br je start keja kelmarin setelah seminggu lebih MC. Jadi keja banyak nk kena settle.. Nak kena standby sbb nanti ada pemantaun pulak.. :-p

ok, ni antara gambar yg sempat MA upload...


Ni outdoor kat Pantai Irama.. banyak lagi yg photographer belum upload .
klu la time MA kawin dulu ada photographer yg sporting mcm ni kan best..ni tak..ambik gambar dlm bilik, atas pelamin je..skema lak tu gaya..xde gaya bebas.. rugi la..

Bonda ku, ceria

sebahagian daripada family MA, time ni MA ada kat bawah, sibuk dok layan tetamu..
lastly..wajib la ada gambar tuan punya blog ni kan?
muka pucat sket sbb masih sakit lagi time tu. Anyway thanks to Fatie, my niece yg tolong makeup kan MA aritu.. pg sblm make up, pitam jap..hahaha..

2 comments:

genny da bomb said...

tu la kak..zaman kita takde photog2 gini lagi..kalo ada pun ntah baru nk stat kot..gambo klasik je lah hahah

my little family said...

hahaha...rs2 mcm nk bt skali lagi la...hahaha..tp tu la, shape & ghupe dah berubah dah..makin lebar..hahaha