Followers

nuffnang

Wednesday, February 10, 2010

ampun teman-teman ~kebizian melanda


Assalamualaikum semua teman-teman blogger semua.
lama rasanya MA tak update blog MA ni walaupun hari2 buka . Bz lately sampai xdan nk mengarang..ceh..ceh..ceh... (nak menaip pun perlu ada ilham tau.. :-) )

Jumaat lepas sepatutnya Cuti-Cuti Malaysia ke Cameron Highland, dah siap shopping dah segala keperluan nak bawak. Tp last minutes Anis tiba-tiba demam. klu demam biasa xpe la, ni siap kembung perut & sembelit. Cian anak mama.. tgh2 malam menangis mintak bawak p klinik.

sepanjang cuti ni (jumaat -Ahad) Anis demam je. Makan pun xlalu... cian pulak tgk. kelmarin (Selasa) abah ambik cuti pulak nak jaga dia. Mama dah terlebih ambik untuk bulan ni so kena tukar2 la pulak ekk abah. TQ abah.. & jugak Teh Mimie & Che Sue yg tolong jaga ANis

Kat pejabat sekarang ni pun sibuk dengan keja proses buku & cd utk rekod dlm PSS dan keja2 rutin. tapi xpe, sbb MA mmg suka. Klu dok saja tu boring jugak kadang-kadang..
Hari ni pun ada Mesyuarat Pengurusan...

tadi cilok2 jap blajar guna kamera D80 Nikon ofis. Shoot gambar murid2 yg berkumpul di ruang legar untuk baca buku. Daripada buang masa dok main lari2 time rehat ni.. lepak sambil2 baca buku kan berguna ..adik-adik? hehehe

ops..kena sambung keja....

p/s; CNY ni MA balik kg...huyeeeeeeeeeee.. cuti lama gak... kena susun plan ni nk bt apa nanti :-)


2 comments:

Lee D'Langkawi said...

Cian Anis. Demam lagi ke dia... Anis, rajin2 makan ubat tau..

my little family said...

Abe: panas bade ok doh cumo letih sokmo loni..pucat jah muko..