Followers

nuffnang

Tuesday, April 27, 2010

meja kopi kami..

dah lama plan nk letak meja kopi mcm ni kat luar rumah. petang-petang atau malam2 leh la lepak2 kat sini sambil minum kopi . :-) sambil2 tgk pokok2 bunga yg kami tanam.


kaler hitam. cantik tak?

bt sementara tu letak kat situ dulu. Kami ni x abis deco lagi mini garden kami nih. Mini garden kat porch kereta je la sbb xde tanah extra. hehe.. cuma yg ralat sket tuh..pagar xtau bila dapat cat. dah tau nk cat kaler apa cuma xpasti lagi bila free & budget cukup ke tak..

4 comments:

kirana said...

minum tu kena ajak org sebelah sekali tu hehe
comei meja tu..tak makan space sgt kan

my little family said...

ANA, ORG SEBELAH KN SANGKUT DAGU KAT PAGAR LA..TGK KAMI MINUM..HAHAHAHA

MMG CUTE JE MEJA TU ANA...YG PENTING MURAH TU.. :-)

csue said...

x apo lh x se ajok kami pn...
tp nk oyak, mejo tu, tepak 2 ekor kucing dok lepok tiap kali aku kelik skoloh... hahahhaah... suko bena napoknyo ado tepak lepok... pg td pn...

lieza said...

Satu taman la kita...tpi fasa lain2....lieza fasa B,Ayu fasa apa???
nnt lapang2 bleh la jumpa...apa2 pun meja tu memang cute sgat....