Followers

nuffnang

Sunday, April 25, 2010

Set putih...

Br sempat nk upload gambar ni.. Mesti Ogy suke nih sbb set putih..pastu ala2 english style lak..kan..kan..hehehe


matching kan ngn featuring wall kaler coklat lembut tu. :-) Tp mcm ada yg xkena kan? cuba teka apa? hehehehe

TV la.. nmpknya klu letak yg LCD ni br ngam.. (adoi..melampau2 MA..hehe)
xpe..yg ni kita masuk dlm wishlist yg baru lak..kekeke

Ari2 pesan kat ANis, jgn kotorkan meja & rak tv mama ekk..nanti xcantik..kekeke
pastu Anis mesti jawab " baik lah mama" skema pulak anak MA nih.hehe
sayang princess mama nih..mmuahhhh

9 comments:

Sya said...

salam ziarah..

cantek kabinet tv akak...sy nih kawan Lan 1 opis kat menara TM dulu..selalu gak lah skodeng blog akak...akak kalo nak lg cantek akak tampal sticker vantage...sy pun ada buat kat kabinet tv kat umah..kalo senang2 ziarah lah blog saya di http://danisyakiffli.blogspot.com

Puteri Satu said...

nak nangis dah saya tengok rak tv tu MA.... hiks... apapun memang cantik... cuma putih ni kena rajin lap.. sebab debu cepat nampak kan...

Deena said...

cantek.. cantek.. kalau tukar tikar tu, gantikan dengan carpet lagi menarik...

my little family said...

Sya; yea ka..TQ2 sudi singgah.. :-) akak xmau letak sticker tu kang jd konsept english lak..hahaha
nanti akak singgah ke blog Sya ekk.. :-)

puteri satu: hahaha..mmg tau mama mesti mkn ati lah.. (gurau jekk)

Deena: adoiii..pitih lagi tu..hahahaha nk lwan umah Deena nih..hahaha boley?

Deena said...

umah deena pun dah tak terurus sbb bz keje.. asyik blk mlm je.. tu belum ada junior ambassador lagi tuh.. klu ada org baru, lagi lah tak terurus.. wawawa..

kirana said...

dah jadi english style dah ni ..hehe
cantik2..tp bunga kat atas rak tv tu tak yah letak tak per kot..sbb dah ada kat meja kopi tu kan..pendapat ana jer tauuu

my little family said...

Deena: apa lagi? bila nak ada junior nih? kasi gegar sket umah tu..hahaha

Ana, bunga tu ala chipsmore tau..keja ada, keja hilang..hahahaha

Ogy said...

ni dgn gee2 sekali makan hati ni...huaaaaaaa...byk shanteklah itu tv kabinet...beli kat mana tu ma?? berapa riban...mulalah nk pi terjah ni...huhuhuh

my little family said...

G, beli kat mana lagi..CAVENZI la..RM499 jekk..tp aritu dapat offer RM450.00.. berbaloi2 la kan? :-)

cepat2 p beli... hehehe