Followers

nuffnang

Thursday, June 17, 2010

Shaq oh Shaq...

walaupun tak dapat masuk final tp takpe..kami ttp minat & sokong Shaq.hehehe
tp MA mmg suka / minat Shaq ni.. ms dlm mentor tu wajib vote kat dia tp xtau la samada sabotaj ke apa..majoriti yg vote Shaq aritu xlepas.. semua undi yg kami hantar katanya kod salah (padahal minggu sblm ni bt camtu gak tp lepas lak) tp bila undi ditutup..huh..berdesup2 kredit kn potong..

ish..geram sgt..dah klu kata fail & kod salah p potong kredit tu bt ape!!!!..bodoss!!!
ops! melepas perasan plak kat sini..kekekeke

ok, saja nk upload gambar Shaq ngn anak2 sedara aritu. sambungan gambar Shar ngn bonda , kali ni gambar Shaq ngn anak2 buah ku plak.. MA je xsempat nk bergambar sbb time tu dah balik SP ponn.... xpa, lain kali kita bergambar sama ekk?

Shaq ni sweet je.. malas la puji lebih2..kang ada yg jeles lak.. apa2 pun hubby ku tetap no 1.. wah... giler tul n3 ari ni.. mungkin sbb smlm x cukup tido gara2 jaga ANis demam + MA sdri batuk2..
Suke abiang (Nashriq) ekk.. jeles Nik tau.. hehehe

Ni adik Shaq... pemalu sket (yea ka? hahahha) tp suara pon sedap tu..merdu gitu.. selalu mai bt konsert kat umah Tok Mek..hahahaha.. minggu ni mai lagi ekk? :-p

ok la, ptg ni lepas keja nk balik Kelate lagi.. nk tgk Tok Mek lagi.. aritu kalut , balik pun jap je.. harap2 Tok Mek dah makin sihat.. miss u Tok Mek...

2 comments:

Deena said...

nyesal la kelik awal.. klu tak bulih pose nge shaq..

my little family said...

tu la, nik pun..hehehe