Followers

nuffnang

Sunday, August 1, 2010

deco bersama eric..ops silap lah!

Rumahku Syurga ku kan?
salah satu minat MA adalah tgk majalah -majalah deco atau hiasan dalaman.
klu dulu sebelum kawin MA suka kumpul koleksi majalah PENGANTIN, pastu masa jadi mak labu plak (ngandung kat Anis la..) suka kumpul buku PA & MA. sekarang bila dah ada umah sendiri MA dah tukar beli majalah DAPUR, IMPIANA, ANJUNG SERI, atau APARTMENT. Tp xsemua keluaran MA beli..tgk2 jgk mana yg berguna. Hubby lak kumpul majalah LAMAN.



banyak lagi nk kena tambah / susun tu..pelan2 la.. tgk budget.

sebelum ni majalah2 yg beli tu merata MA letak..bukan apa almari/rak utk majalah tu kecik sgt. Dah lama plan nk beli 1 yg besar tp mesti cari yg budget la.. ikut kemampuan kan? jd last week kami dah beli almari utk susun majalah2 kami tuh. Sebahagian masih dlm kotak (rsnya mmg akan dok dlm tu la kot..) majalah yg terbaru je kami akan susun di rak tu.


cuma masalahnya warna la plak.. puas cari yg warna putih sbb nk kasi matching ngn kabinet tv & meja kopi nih tp xjumpa2 gak jadi beli je la yg kaler coklat nooo, janji ada dan rumah makin kemas.. :-)



tgk la klu mai angin rajin tu kami transform kan almari tu ke warna putih..kekeke
agak2 rajin ker? mmmm...



umah dah carca marba..dah jadi english modern la plak.. xkesah la..janji kemas & cantik.. :-)
rsnya kat dinding tu nk tambah gambar sket lagi. kosong..

4 comments:

Puteri Satu said...

kenan tul dengan cat dinding tu... leh tahu tak kod apa MA....? dah buntu tak tahu nak cat umah kaler ape ni...

my little family said...

yg coklat ke? rsnya nippon paint satin glo - 4182T Autumn Ashes

Ogy said...

hik2..apa2pun g tetap ske itu tv cabinet....huhuh

my little family said...

G tau2..hehehe
tgk la lain taun klu dah boring, kita cat itu rak buku & rak kasut plak jadi putih..kekeke