Followers

nuffnang

Monday, August 23, 2010

puasa dah 13 hari tp dah tak tau nk makan apa..

assalamualaikum..

nampaknya puasa kali ni xmcm puasa tahun lepas.
kalau tahun lepas MA rajin jgk update n3 dengan menu2 atau
juadah berbuka/sahur tp kali ni cukup malas nak ambik gambar.


puasa kali ni cukup meletihkan dan semangat utk masak2 tu makin hilang.
hanya masak2 yg simple2 je..


kelmarin perut sakit dan pening2 sampai terpaksa mintak balik awal.
malam tu lepas berbuka dan solat terus cari klinik tp rata2 klinik yg doc perempuan tutup sebelah malam. (mungkin balik msk utk family kot..hehe)


lepas jumpa satu klinik tu, dan lepas abis check..doc kata angin atau gastrik..
huhu..dah lama tak kena gastrik.


sahur pagi td pun hanya minum segelas milo bt alas perut sbb xde selera.
takut muntah balik nanti klu masuk makanan.


petang ni pulak xtau nk makan apa.. rsnya nasi ayam kot..
yg teringin sekarang ni hanya air je..


uols pulak apa plan nk makan arini?


2 comments:

kirana said...

saya plan nak buat mee kuah atau mee goreng basah2 gitu jer kot..tu pon kalau sempattttttttt hehe

my little family said...

ana... ..rajin tul ana skrg..bagus la..jgn jd mcm akak ni..makin malas..hehehe