Followers

nuffnang

Wednesday, October 27, 2010

stretchmark lotion



MA baru ja beli stretchmark losyen ni. Reganya dalam RM26.++ kat Guardian.
actually dah lama plan nk beli tp sejak 2 menjak ni MA cukup malas nk kuar p shopping..
bila dah beli ni, kena la rajin sapu-sapu losyen ni kat perut, lengan & paha.. kasi kulit lembut sket.. kekeke


Mmg best la sbb bau ala2 losyen baby gitew... dan yang penting tak berminyak..
senang ja nak serap ke kulit.. rasa selesa la.


klu dulu ms pregnant kat ANis, MA beli yang jenama Palmer's Cocoa Butter tp kali ni saja nk tukar sbb nak test bau dia sedap ke tak..

pakai ni ms pregnant kat ANis dulu


klu takde losyen ni, minyak zaitun pun boleh tp MA xsuka pakai yg berminyak.. rs rimas dan geli.. eeeeii...



3 comments:

Deena said...

kita pun beli yg pureen.. sbb cocoa butter tu busuk baunye...

my little family said...

tu la, mnik beli ms pakai ko anis byk lagi ada..last2 buang saja sbb dh expired.. hok ni best bau dia..ala2 baby.. :-)

loni mnik kn pyakit muntah tp xkuar + pening2 mcm nk pitam..:-(

erna said...

Congrats MA..saya dulu guna biotherm punya brand..Ok sgt!!! sejuk je perut..