Followers

nuffnang

Sunday, December 26, 2010

Dinner @ Hydro Hotel

makin lama makin malas rasanya.
pergerakkan dah makin terhad tu jd malas ni.. (alasan!! :p)
nk update blog pun ambik masa ari2..



memandangkan dah 2,3 ari n3 bergambar ni x update, kali ni MA story la sket .
Gambar2 ni masa kami sekeluarga ke Penang , itut hubby kursus + bt annual dinner utk jabatan dia.
sepanjang hubby kursus tu MA & Anis hanya lepak2 kat bilik ja.
nak kuar jln2 pun xlarat..cuma turun makan je la pastu join apa2 aktiviti yg dibuat..



ni masa annual dinner. Tema glam tp MA xde la nk glam..
camner nk glam..ngan peyut memboyoy camggini.
lagi pun kang klu terover segan la plak.. lain la klu jab sendiri yg buatkan? kekeke



ni kawan baru ANis...
anakku yg cukup peramah ni kejap je dapat kawan baru. Nama pun sama , ANis jgk.. :-)

ada persembahan malam tu. Ni persembahan terbaik dr bahagian Sg Petani..
sporting .. :-)

Kebetulan mlm dinner tu jatuh pada 25 Dis..jadi sempat la snap gambar ngn Mr Santa. Seronok ANis, cuma mula2 tu biasa la takut..hehehe
dapat la sweet ngn coklat dr Santa.. :-)

4 comments:

ana-kirana said...

berseri2 aihhh ibu ni .....

my little family & kaftanbatik said...

Ana,gambar peyut terbaru tuh.. :-D

My Special Mall said...

kadang2 budak ni leh menangis nengok janggut santa tu ;p

my little family & kaftanbatik said...

My Special Mall.. yup..anis tu mula2 takut gak..pastu sibuk nk jumpa Santa..huhu