Followers

nuffnang

Thursday, January 13, 2011

BBQ di Salak Denai ~ team ex-office hubby

Salam Pagi Khamis yang ceria semua...
ceeewah.. mentang-mentang esok nak cuti.. ceria ja MA nih. ^_^

kelewatan sket utk upload gambar-gambar last week, masa bt BBQ & makan2 kat Salak Denai (SD).
sowi manyak2 pada yg menunggu ya!

program ni anjuran geng2 My Love Hubby (MLH)
ex-officemate dia yg sporting.

Al kisahnya, MA & Anis nyaris2 xleh nk join BBQ /makan2 tu sbb ANis tiba-tiba ja demam.
Panas badan dia mlm tu.
Kul 4am br MA leh lena sat sbb berjaga malam... risau takut jd apa2 kat ANis .
Tp sbb ANis beria2 nk p jgk, jd kami bawak dia ke klinik dulu utk check-up dan br bertolak ke SD.
Sampai lewat sket la..


Acara mandi manda kat sana cukup meriah..yg paling seronoknya bapak2 kot... sakan depa mandi.. hahaha
kaum2 ibu ni hanya jd pemerhati sambil makan2 je la.. huhu
cian kat kami tau.. uwaaaa....

tgk2..kaum bapak & anak2 bermain air.. huh!.. sungguh jeles... :-D

Anis yg demam pun nk mandi sama.. MA yg dok tgk ni naik risau sbb takut dia xthn sejuk..
tp tekaan meleset.. sampai abah kn beli swim vest kat dia gara2 kami xbawak pelampung ANis.

Kaum ibu hanya melihat sambil makan je la.. x aci-x aci..hahaha

(kiri) kembar ANis.., sama kan? :-)

sambung tgk depa mandi lagi.. sakannyerrrrr... hehehe

antara baby kecik & baby besar yg cumel2..

Ni plak acara tukar adiah.. :-)

gambar tuan umah ngn my precious wajib ada maa...


Lastly.. mesti la dengan My Love Hubby (MLH)


3 comments:

Chik Na said...

bestnya mandi mandi..

my little family & kaftanbatik said...

air sejukkk...tp geng pmpn tengok ja.. cian kami..hahaha

ieda said...

kak pic husband kita pun ada juga hehehehhheh