Followers

nuffnang

Monday, January 17, 2011

Normal ka klu macam ni?


Morning semua,

ada sedikit kemuskilan MA nk refer pada kawan-kawan nih..
mcm ni ya.. MA br ja 6 bulan preggy aka 25 weeks,
tp dah 3,4 hari susah nk jalan..


nak angkat kaki utk langkah tu rs sakit ngat.
sebab MA banyak bt keja aritu ka?
atau sbb baby dah ter'over' turun?


mcm pagi td, bila sampai je ofis..
turun dari kereta, nak angkat kaki utk jalan tu punya la sakit & seksa..
huhu..


takkan dah nak dekat kot?
tp kaki xde la sembab lagi.. huhu

takut pulak...


baby ni kerap sgt2 bergerak dalam peyut nih..
tak tau la tendang ka, nak pusing badan ka?
kadang2 sakit pulak rs.. 


Semoga benda ni semua normal ja kan?
need some advice plssss..







 

4 comments:

-M-E- said...

rasanyer normal sbb both my pregnancy ada sakit mcm tu. tapi kalau risau, lebih baik jumpa doktor untuk confirmkan supaya hati tak sentiasa risau dan suah hati. bila bangun nak berjalan, make sure both feet on the ground first, berdiri perlahan2, lepas tu baru jalan. so kuranglah sikit sakit. kalau ada jumpa tukang urut yg pandai urut pregnant ladies pun okay jugak. mmg badan rasa sedap ;)

my little family & kaftanbatik said...

-M.E- ya ka? TQ ya.. :-)

genny da bomb said...

kalo akak risau cuba tanya dr tengok..mcm tadak plak pengalaman camtu huhu

my little family / kaftanbatik said...

Genny tu la, dah p jumpa doc yg biasa p tu, tp dia plak xde..klinik ja buka..doc hilang..hahaha