Followers

nuffnang

Monday, March 21, 2011

VCO ~ Kapsul Kelapa Dara




Assalamualaikum 

ok, maaf sebab terlewat untuk share tentang VCO ni.
BZ nak settle keja2 sebelum MA rest panjang ni.. (i like...kekekeke)
ok, sedikit info tentang VCO ni utk member2 kat sana yang belum tau ya.

VCO ni atau namanya Virgin Coconut Oil adalah minyak Kelapa Dara yang dikapsulkan.
MA dah cuba kapsul ni pada Februari lepas.
Sebelum tu MA beli minyak kelapa dara (cecair) tp xmampu nak telan sbb tak tahan bau.
MA beli minyak tu dulu pun sebab nak mudahkan proses bersalin.
Tp bila MA baca blog & FB CPM yang tomei tu tentang VCO,
terus MA berminat nak cuba.

2 bulan mencuba hasilnya mmg tip top la.
seawal 1-2 minggu dah nampak hasilnya.
  •  kulit MA nampak makin lembab dan tak kering lagi.
  • malah tapak kaki MA pun dah makin kurang mengelupas. letih oo nak pakai losyen kerap2 sbb bila peknan ni kerap la kita ke toilet malam2..
  • tp bila MA mkn VCO ni, kulit terasa lembut dan lembab.lepas cuci muka pun leh nampak kulit muka tu soft dan tak kering.
  • lagi satu hujung rambut MA pun dah tak kering dan pecah2 lagi.tak perlu lepas mandi pakai pelembab rambut. sukanyeee..
  • strechmark kat perut tentu la xde.. masa ke klinik ramai nurse tanya perut MA xde strechmark yea..sapu losyen ekk? yup..dulu mmg sapu losyen, skrg dah amalkan VCO ni je..
  • lagi satu, kalau kulit muka berjerawat, leh sapu je VCO ni ke muka waktu mlm sebelum tido.. caranya gunting sedikit hujung kapsul tu dan sapu terus ke muka yg telah dicuci. esok leh lihat hasilnya.. tp jgn la pakai hari2.. nanti kering muka lak.
  • proses buang air besar pun makin ok..xde sembelit2..
  • mengurangkan kedutan di kulit dan wajah.
  • mengurangkan rasa letih dan lesu.baik juga untuk mengawal diabetes.
VCO ni buka hanya perempuan boleh makan, even lelaki pun boleh tau..
Hubby MA pun makan. hehehe

kalau nak tau detail testimonial dari mereka2 yang dah cuba, leh klik ke link kat bawah ni. 
ni link dari DC MA iaitu CPM Honey_ Nurhaliza yang tomei... :-)




sapa2 yang berminat untuk cuba, leh email MA 
kaftanbatik@yahoo.com

harga VCO ni murah je.. hanya RM39.90 (excluded postage)
ada 60 biji (2x sehari makan) kira stok utk sebulan.
cuba la. , pasti tak rugi... ^_^

yang dah try tu, sudi2 la comment kat sini ya.. ^_^


 

3 comments:

ana-kirana said...

kwn ana dok promote gak vco ni..dia kata bagus amik..buang kolestrol dan lain2 lah

my little family / kaftanbatik said...

Ana..yup..kulit pun elok.. try dulu nanti tau kesan nya.. hubby akak pun mkn..skrg kulit dia xde la kasar mcm sblm ni... rambut pun lembut je. :-)

Nur Raihana Abd Rahim said...

mcm best je..harga pun takla mhl untuk sebulan..selain beli online,dekat kedai ada ke jual vco ni?