Followers

nuffnang

Monday, April 18, 2011

Kehadiran yang dinanti-nantikan.... our new family member.. Adam Hasif...


Lama mama menyepi dari berblogging.
terasa windu pulak.
tapi keadaan tak mengizinkan mama buat masa tu untuk update blog.

hari ni alhamdulillah, bila rasa sedikit sihat mama terus ambik lappy n update blog ni.
just nk share our happy moments dengan member2 semua.

ya, bagi yang telah tau..mama dah selamat bersalin Baby boy pada 10 April 2011 lepas.
kira-kira 20 hari awal dari due date.
Nama baby mama ni ADAM HASIF .
selamat menjengah dunia pada 10 April jam 6.44pm
secara ceasar lepas berjam-jam bergelut dlm labour room utk bersalin secara normal tp tak berjaya.
baby hampir lemas sedangkan bukaan hanya setakat 7 cm ja..
jadi terpaksa la mama mintak utk ceaser.

 baby Adam Hasif dengan mama dan kakak Anis.
masa nk discharge dr HSAH

 kuar2 je rambut dah cacak mcm David Beecham plak..hihi

 permata hati mama & abah yang ke dua selepas kakak Anis..

ok la, mama kena rest dulu sebab mama masih belum sihat sgt.
kena banyak rest lagi.
nanti ada masa, mama akan update lagi yea...

miss u all..


 


8 comments:

Sya said...

salam kak MA...

alangkah gembiranya dengaq akak dah bersalin...baby boy lagi..semua dah selamat..Alhamdulillah...amin..sya pun menanti saat2 tu..:)hehe

..::Siti♥Syuk::.. said...

tahniah kak...comeynya adam..
selamat berpantang..
lepas ni turn ct pulak..
doakan ct selamat ye kak...

lemongrass said...

Tahniah Mama Anis (sekarang kena tukar nama jadi Mama Anis n Adam lah ye :-)).
Rambut Adam tak curly mcm rambut Anis, cacak2, hehehe.
Semoga selamat berpantang ye!

genny da bomb said...

congratsss kakkkk!!kalo awal lagi sehari dah sama ng nuqman hehehehe...neway take care!!beshnye dah sepasanggg..hope saya pun sama nnti..hope sumanya berjalan lancar

HASNAH said...

assalamualaikum..
tahnah...tahniah...
dah dpt sepasang la...
semoga beroleh kesihatan tuk kedua2nya..slamat berehat dan berpantang!!

ana-kirana said...

tahniah kak!!dah sepasang...sonok kannn...
hensem rambut adam tu cacak2..
nnt share la experience bersalin tu

zaza@mamaHanin said...

tahniah k.ayu.. semoga sihat2 selalu.. selamat berpantang..

psst: chumilnyer bb adam.. mcm kakak anis :)

my little family / kaftanbatik said...

TQ semua...
klu nak kira awal 20 ari dari due date.
pada yg bakal berslin tu, MA pun doakan agar selamat semuanya ya..

LG: tu la, rambut x curly plak yg ni..hehe
experiance tu nanti akak story ekk.. xleh dok lama2 skrg.. :-)